antikalksysteem OneFlow

OneFlow® als alternatief voor reguliere waterontharder.

Steeds meer consumenten zoeken een alternatief voor de klassieke waterontharder: zonder zout en chemicaliën, betaalbaar, effectief en met minder onderhoud. OneFlow® verovert daarbij langzaam maar zeker een plekje binnen Nederlandse en Belgische huishoudens. Installateur Peter Stokje van Stopet Installatiebedrijf ziet dan ook een hoop voordelen: “OneFlow® past in vrijwel elke de meterkast, neutraliseert ook bestaande kalk en heeft geen zout, elektriciteit en spoelingen nodig.” Hierdoor is de OneFlow® een prima alternatief voor een reguliere waterverzachter.

Mensen zoeken steeds vaker een oplossing tegen harde kalkaanslag

Het harde water in Nederland en België is een flinke aanslag op sanitaire installaties en tegels in keukens en badkamers. Stokje komt het in zijn werk dagelijks tegen. “Mensen zijn het poetsen zat en vragen mij om een oplos sing. De klassieke waterontharders zijn veelal groot, duur en vragen veel werk aan bijvullen en doorspoelen.” Op zoek naar een alternatief stuitte hij op “anti-kalksysteem” OneFlow®. De technologie van OneFlow® neutraliseert kalk zonder dat zout, chemicaliën en elektriciteit nodig zijn. Het patroon in het OneFlow®-systeem trekt de calcium- en magnesiumdeeltjes in hard water aan en zet deze om in microscopisch kleine kristallen. Het water behoudt zijn calcium, welke niet langer meer aan oppervlaktes zal hechten. “Simpeler gezegd, de mineralen blijven niet kleven als harde kalkaanslag aan douchewand, leidingen en apparatuur, maar spoelen moeiteloos mee met het water”, aldus Peter.

Minimaal onderhoud aan het OneFlow® systeem

De OneFlow® dient bij de hoofdkraan geplaatst te worden, strak tegen de watermeter aan. “Dan pakt hij het hele systeem mee en gooi je geen rendement weg.” Om het rendement altijd zo hoog mogelijk te houden, is het advies om het patroon van een standaard OneFlow® elke twee jaar te vervangen, die van een OneFlow+ na 3 jaar. Door de OneFlow® online te registreren, ontvangen consumenten automatisch een reminder. Zo weten ze precies wanneer het tijd is om het patroon te vervangen. Dat is trouwens ook nog eens iets wat de meeste consumenten goed zelf kunnen doen.

OneFlow® is geschikt voor bijna elke woning!

Inmiddels installeert Stokje zo’n 15 tot 20 OneFlow®-systemen per maand. “Wat klanten overtuigt, is de betaalbaarheid en gebruiks- vriendelijkheid van het systeem. Ze hebben er na de installatie geen omkijken naar, hoeven nooit zout bij te vullen en worden ’s nachts niet wakker van spoelingen. Beide heeft OneFlow® namelijk niet.” Dankzij de compacte afmetingen van 18 centimeter doorsnee en 60 centimeter hoog, past de standaard OneFlow® in 99% van de gevallen in de meterkast van een gezinswoning. Hierdoor is het product ideaal voor zowel kleine als grote huishoudens.

Kies uw OneFlow®

Leuk om te zien dat u interesse heeft in OneFlow®, daar worden we enthousiast van! Voor elke situatie is er een passend OneFlow® systeem verkrijgbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van het product dat het beste bij uw situatie past.

Ontdek welke OneFlow® bij u past!