Ontdek OneFlow®

Bent u klaar met harde kalkaanslag of gewoon op zoek naar een duurzaam alternatief voor een waterontharder? Dan is het OneFlow® systeem echt iets voor u! OneFlow® is duurzaam, effectief en verlengt de levensduur van uw CV installatie en de huishoudelijke apparatuur aanzienlijk.

Lees alles over OneFlow®

Hoe werkt OneFlow®?

OneFlow® is geen waterontharder, maar gebruikt een innovatieve technologie die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren. OneFlow® media in de patroon trekken calcium en magnesiummineralen in hard water aan en zetten deze om in microscopische kristallen. Eens deze kristallen gevormd zijn, breken ze af van de OneFlow® media en stromen ze vrij doorheen het leidingsysteem zonder dat ze zich kunnen hechten aan interne oppervlaktes. Harde kalkaanslag is dus uitgesloten in leidingen en verwarmingselementen.

Goed om te weten: water dat door OneFlow® is behandeld blijft dezelfde samenstelling als normaal leidingwater behouden. Dit komt doordat er geen zout of andere chemicaliën aan het water worden toegevoegd. In tegenstelling tot water dat door een ‘gewone’ waterontkalker is behandeld, zorgt OneFlow® ervoor dat belangrijke mineralen als calcium en magnesium behouden blijven.

OneFlow™+ bevat naast de patroon ook een geïntegreerde koolstoffilter van 20 micron. Dit type beschermt niet alleen uw leidingen tegen kalkaanslag, maar zorgt er ook voor dat het water vrij is van onaangename geuren en smaken. Deze koolstoffilter verwijdert geen mangaan, ijzer en andere metalen.

Welke OneFlow® past bij mij?

Wist u dat...

… traditionele waterontharders in bepaalde regio’s de VS al verboden zijn. En dat is niet voor niets. Reguliere waterontharders maken namelijk gebruik van zogenaamde ionenwisseling. Hiervoor zijn drie dingen nodig: zout, elektriciteit en een regelmatige regeneratiecyclus. Het nadeel van dit systeem is dat het niet duurzaam is: er is namelijk stroom voor nodig en het zorgt tevens voor veel afvalwater. In sommige regio’s in de VS is deze manier van waterontharden daarom zelfs al aan banden gelegd. Gelukkig is er inmiddels een duurzaam alternatief, OneFlow®!

De voordelen
van OneFlow®

Oneflow® is een volwaardig en duurzaam alternatief voor een waterontharder om harde kalkaanslag te verwijderen. De technologie heeft ten opzichte van andere waterontharders niet alleen voordelen voor onze planeet, maar ook voor u.

Ontdek alle voordelen

Kies uw OneFlow®

U heeft besloten om af te rekenen met harde kalkaanslag en wil een waterontharder kopen. Met OneFlow® kiest u voor een volwaardig alternatief en kunt u gaan profiteren van alle eerder genoemde voordelen. Wat de kosten hiervan zijn, hangt af van het type OneFlow®.

Kies een passende OneFlow®