OneFlow® Ervaringen

Natuurlijk vindt u het belangrijk om te weten hoe anderen het gebruik van OneFlow® (hebben) ervaren. Daarom hebben we een aantal gebruikers gevraagd naar hun mening. Wat waren hun verwachtingen? Wat vinden ze prettig aan het gebruik? Wat valt er tegen en zouden ze OneFlow® ook aanraden?

Duurzame en effectieve oplossing tegen harde kalkaanslag

Anja en Johan runnen samen Bed & Breakfast “Akemi” in Zemst (België). Wat begon als een verbouwing van de keuken, eindigde bij een B&B met zes kamers. Vanwege de harde kalkaanslag die keer op keer aanwezig was in alle badkamers, waren ze op zoek naar een passende oplossing. Zo kwamen ze uit bij het OneFlow® systeem. Volgens Johan “ een duurzame en effectieve oplossing tegen harde kalkaanslag”. 

Mensen zijn het poetsen zat en zoeken een oplossing.

“Mensen zijn het poetsen zat en vragen mij om een oplossing. De klassieke waterontharders zijn veelal groot, duur en vragen veel werk aan bijvullen en doorspoelen. Op zoek naar een alternatief stuitte ik op het “anti-kalksysteem” OneFlow®. Het patroon in het OneFlow®-systeem trekt de calcium- en magnesiumdeeltjes in hard water aan en zet deze om in microscopisch kleine kristallen. Het water behoudt zijn calcium, maar de mineralen blijven niet kleven als harde kalkaanslag aan de douchewand, leidingen en apparatuur, maar spoelen moeiteloos mee met het water”.

antikalksysteem OneFlow

OneFlow® effectief alternatief voor waterontharder

Traditionele waterontharders, (ook wel waterverzachters genoemd), zijn populair. Ruim 400.000 Belgische huishoudens hebben er al één geplaatst en ook in andere landen loopt de teller steeds verder op. Dit was aanleiding voor Test Aankoop om de proef op de som te nemen en om uit te zoeken of deze “zoutloze” antikalksystemen daadwerkelijk net zo effectief en milieuvriendelijk zijn als ze beweren. Het OneFlow® systeem kwam hierbij als zeer doeltreffend uit de test. 

Benieuwd welke OneFlow® bij u past?

Welke OneFlow® bij uw situatie past hangt voornamelijk af van het verbruik. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je de verschillende OneFlow® systemen.

Kies uw OneFlow®