Waterkoker ontkalken

Een waterkoker is een geliefd apparaat. Dat is niet voor niets. Dankzij hem kun je bijvoorbeeld een lekker, gezond kopje thee maken of je noedels razendsnel gaar krijgen. Daarnaast vereist het product haast geen onderhoud. Het enige wat wel moet gebeuren, is de waterkoker ontkalken.

Waarom ontkalken?

Kalk zich hecht op machinale onderdelen. Daardoor kan de waterkoker zijn werk minder goed doen en is het apparaat in sommige gevallen zelfs niet meer veilig;

Door kalkaanslag duurt het langer voor het water warm is. Hierdoor stijgen je energiekosten aanzienlijk;

Kalk droogt de huid uit en kan jeuk, uitslag en schilfers veroorzaken. Kun je nagaan wat er gebeurt als je dit water dadelijks regelmatig drinkt.

Zie je witte aanslag in je apparaat? Dan is dit een teken dat je de waterkoker moet ontkalken. Dit kan met een standaard ontkalker uit de supermarkt of een mengsel van water en azijn of citroensap. Meestal ben je wel een half uurtje zoet voor jouw apparaat er weer helemaal tegenaan kan. Het nadeel is dat je met deze methode het het echte probleem niet aanpakt, namelijk dat je last hebt van hard water. Hoe vaak en hard je ook poetst, na een tijdje moet je weer de waterkoker ontkalken.

Nooit meer de waterkoker ontkalken

Gelukkig bestaat er een oplossing voor iedereen die het probleem bij de kern aan wil pakken en voorgoed af wil rekenen met hard water. De waterkoker ontkalken is daardoor niet meer nodig. Het geheim is de Watts OneFlow®, een duurzaam alternatief voor een waterontharder die ervoor zorgt dat kalkaanslag geen kans krijgt, zonder daarbij gebruik te maken van zout en stroom. De Watts OneFlow® werkt op basis van de technologie. Hierdoor worden de veroorzakers van kalkaanslag, calcium- en magnesiummineralen, aangetrokken. Deze mineralen worden omgezet in hele kleine kristallen. Zodra het water begint te stromen, breken deze kristallen af. Geen zorgen, de OneFlow® zorgt er wel voor dat de gezonde mineralen behouden blijven.

Verleng de levensduur van jouw apparaat

Doordat kalkaanslag wordt aangepakt door de OneFlow®, kan het zich niet hechten in de leidingen en krijgt het ook geen kans om in jouw waterkoker terecht te komen. Het resultaat is als volgt:

  • Je hoeft nooit meer de waterkoker te ontkalken;
  • Het apparaat blijft veilig en gaat een stuk langer mee. Dit scheelt flink wat geld;
  • Jouw waterkoker werkt een stuk efficiënter en heeft minder stroom nodig. Hierdoor dalen de energiekosten.

Kies jouw OneFlow®

Voor ieder standaard huishouden is er een passende OneFlow® waterontharder. Welk type het meest geschikt is voor jouw situatie, is afhankelijk van het verbruik. Benieuwd welke Watts OneFlow® er bij jou voor gaat zorgen dat de waterkoker ontkalken verleden tijd wordt?

Kies het OneFlow® systeem dat bij u past