Waterontharder

Bent u klaar met harde kalkaanslag en alle problemen die kalk kan veroorzaken? Dan is een waterontharder (of waterverzachter) wellicht iets voor u. Met een waterontharder, of een effectief alternatief voor een waterontharder, is hardnekkige kalkaanslag verleden tijd. U voorkomt niet alleen kalkaanslag, maar verlengt ook nog eens de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur en uw CV.

Waterontharder alternatief

Zoekt u een effectief systeem dat afrekent met hardnekkige kalkaanslag en de levensduur van uw huishoudelijke apparaten kan verlengen? Dan is OneFlow® het alternatief voor een traditionele waterontharder. Het systeem is efficient, gebruikt geen elektriciteit, heeft geen zout nodig en is bovendien onderhoudsarm. Benieuwd hoe dit alternatief voor een waterontharder precies werkt en wat de voordelen zijn van de OneFlow®? Wij vertellen het u graag. 

OneFlow® net zo effectief als een waterontharder?

Eigenlijk is OneFlow® geen waterontharder, maar de innovatieve technologie die gebruikt wordt neutraliseert de kalk. Hierdoor wordt de kwaliteit van het water dat door uw leidingen stroomt aanzienlijk verbeterd. Deze innovatieve technologie heet TAC: Template Assisted Crystallization.


Calcium en magnesiummineralen in hard water worden aangetrokken en vervolgens zet de OneFlow® dit om in microscopische kristallen. Het voordeel hiervan is namelijk dat kristallen kunnen afbreken, vrij door leidingen kunnen stromen en zich nergens aan kunnen hechten. Harde kalkaanslag is dus verleden tijd! De samenstelling van uw water verandert niet, er wordt namelijk geen zout of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Belangrijke mineralen blijven behouden, maar kalk verdwijnt en komt ook niet meer terug

Waterontharder kosten?

De kosten van een waterontharder hangen erg af van de samenstelling van je huishouden en het verbruik dat daarbij hoort. Ook je technische kennis speelt een rol. De waterontharder moet tenslotte nog wel geplaatst worden. Maar gelukkig is de keuze reuze en zijn er genoeg verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Waar een traditionele waterontharder gemiddeld 700 euro kost + onderhoud en installatie kosten, is een OneFlow® een stuk voordeliger. De installatie is namelijk eenvoudig en het toestel is zo goed als onderhoudsvrij. Het enige dat jij hoeft te doen is 1x per 2 of 3 jaar het patroon te vervangen.

Ontdek welke OneFlow® bij u past

De voordelen
van OneFlow®

Kiest u voor een waterontharder alternatief van OneFlow®, dan geniet u van verschillende voordelen die hierbij komen kijken. Het is natuurlijk heel fijn dat er straks geen kalk meer op uw douchekop zit, maar dit is niet het enige:

  • Er wordt geen zout en toegevoegde chemicaliën aan het water toegevoegd
  • Er is geen elektriciteit en dus geen stopcontact nodig voor de aansluiting
  • Er is geen afvalwater en dus geen onnodige waterverspilling
  • Er wordt gebruik gemaakt van een innovatieve techniek met respect voor het milieu
  • De installatie is compact en eenvoudig
  • De bestaande kalk wordt ook verwijderd en gereinigd
  • Het onderhoud aan deze waterverzachter is minimaal
  • Het systeem is energiebesparend
  • De bestaande vitale mineralen blijven gewoon in uw water aanwezig
Ontdek welke OneFlow® bij u past

Kies het waterontharder alternatief: OneFlow®

Wilt u afrekenen met alle harde kalkaanslag die u tegenkomt op uw apparaten? En wilt u leidingen beschermen tegen kalkaanslag? Kies voor het waterontharder alternatief van OneFlow®: effectief, betaalbaar én energiebesparend. Zoek online naar een verkooppunt bij u in de buurt of ontdek de reviews.

Bekijk reviews